Retourneren:

Indien u producten zou willen retourneren neemt u dan contact met ons op. 

 

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lactosevrijwinkelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitsluitingen herroepingsrecht

Veel producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid (2 maanden of korter) en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor voedingsmiddelen waarvan de verpakking geopend of beschadigd is. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Klachten:

Lactosevrijwinkelen.nl vindt het zeer belangrijk om u als klant centraal te stellen en daarom streven we continu naar de beste service. Maak ook bij ons kan er iets mis gaan en daardoor kan u een klacht hebben.

Wij nemen uw klacht zeer serieus en zijn uiteraard bereid om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Stuur gerust een email naar: info@lactosevrijwinkelen.nl of bel: +31 6 142 836 08 (werkdagen tussen 18 - 21 uur).